Bento Ammar #3


Minggu lepas tak ada #bentoAmmar

Sebabnya, tengah masak-masak gas habisssss 😂😂 mana pulak nak cari gas sesubuh gajah tu kan? Jadinya, emak dapat idea bawak tupperware kosong je singgah gerai atok dan tapau (gerai nasi lemak favorite ammar) kihkih..

So menu hari ni "Nasi Goreng Papa"

Kenapa nasi gorang papa??

Sebabnya, papa dia yang bangun masak pagi tadi. hahaha..maklumlah emak baru sihat dari diserang migrain semalam. So semua kerja suami take over #suamikumithali 😅

Kalau suami yang masak plain je, tak ada sayur. Diorang memang tak makan sayur kekdahnya. kalau emak masak gigih siang sayur walaupun tau anak tak makan..Jadilaaa, nasi goreng ala ala bujang ni. Janji anak kenyang, giteww.