Posts

Showing posts from November, 2016

Anas Zahrin Setahun Tujuh Bulan

Image
Nak masuk setahun lapan bulan dah pun, tahun depan dua tahun.
How time flies.
Kenapa cepat sangat besar ni?? Next year Ammar 5 tahun, Anas 2 tahun. Ya Allah, cepat sungguh anak-anak ni membesar. Rasa macam baru semalam kepak kepak kebum kebumm kawen. Hahaha..
Awal tahun kawen, hujung tahun keluar seketul, dua tahun berikut keluar lagi seketul.
This cheeky boy banyak sangatt dah akal dia. Sangattt banyak.
Dah boleh bercakap beberapa patah perkataan. Yang boleh mak bapak dia faham la. Cuma sampai sekarang dia susah nak sebut mommy. Ammar pun sampai sekarang tak panggil mommy, dia panggil mimi, kadang-kadang tu ummi. Bila tanya, mommy ke ummi?? Dia akan cakap ummi, bila saya cakap "mommy laaa", dia akan jawab "bukannnn, ummiiii".
Kemain emak nya ponnn nak acah-acah western, anak-anak nak panggilan melayu jugak. Tak kisah lah. Yang mana selesa dia nak meyebut. Haha.
Cheeky boy sorang ni cepat belajar dari apa yang dia tengok.
Abang memanjat, dia pun sama naik memanjat.
Abang be…