Posts

Showing posts from March, 2015

keluar lah cepat dik...

Assalamualaikum,
hahaha..title tak boleh blah je kali ni. awal-awal dulu aku dok pujuk adik dalam perut jangan keluar awal, biar ngam-ngam due date tak pun lebih sikit..sekarang ni beriya hari-hari aku pujuk suruh keluar awal. dah tak menahan sakit kekdahnya. T_T
yeww, dah start sakit-sakit ni haa. malam pun tido tak berapa nak lena dah. dapat tido sejam dua pun dah kira bersyukur sangat. sekarang ni pulak dia rajin mengeras tetengah malam. perghh kalau time braxton hicks tu berpeluh-peluh tahu? boleh perah baju aku time tu rasanya..basah kuyup menahan sakit..tido mengiring ke kiri tak kena, ke kanan apatah lagi.sebab dia memberat sebelah kanan. pulak tu otot-otot dengan tulang-tulang aku ni semua rasa macam dah longgar. berpusing sikit kang berderap-derup bunyi tulang.
check up hari tu pun baby dah engaged dekat laluan, scan pun dah tak nampak muka dia sebab dah mengadap ke belakang. betul-betul engaged dah doktor cakap, tinggal ready tak ready je dia nak keluar. sakit-sakit pun gig…