Posts

Showing posts from December, 2012

pengalaman bersalin

nakkk jugak cerita pasal pengalaman bersalin. hihihi..inilah detik-detik paling terindah sekali dalam hidup, first time pulak tu. mesti la nak ingat sampai hujung nyawa. kalau ammar dah besar nanti boleh baca blog mommy yeww ;p
kalau ikut tarikh jangkaan doktor, due date saya 11/12/12 awal berapa hari je. kesian suami berharap sangat anak lahir sama birthday dengan dia..hehehe ~
pengalaman saya ni kira advanture jugak la. mana taknya, kawan-kawan yang lebih kurang sama due date, senang je bersalin, turun tanda tak sampai sehari terus beranak. saya?? sampai empat hari tiga malam checkin kat hospital. first time jugak merasa masuk wad, tido lama-lama kat hospital -__-!
cerita bermula pada......(flashback) hewhewhew :D
6 Disember 2012 (Khamis)
6.00 pagi : suami kejut suruh siap nak pegi ofis (err memang suami yang selalu kejut pon, hikhik). bangun je terus rasa macam nak ter"cherryberry". sakit perut memulas-mulas. bagitau suami, beliau cadangkan supaya ambik mc je hari tu lagi…

Alhamdulillah

Image
MUHAMAD AMMAR ZAHIN BIN MOHD FUAD DOB 8 DISEMBER 2012 2.15 AM 3.32 KG 49 CM

selamat datang sayang :') 

p/s : rasa macam mimpi je bila dukung anak sendiri ~