Posts

Showing posts from October, 2012

7 month ++

Image
puas cari masa nak update blog. memang tak ada masa dah sekarang. asal ada je masa terluang sikit, time-time tu la bos panggil bagi kerja baru siap dengan deadline bila nak kena hantar u__u kalau seminggu dua tak apa, ini dua tiga hari lagi punya deadline baru nak bagi. iskkk!
hari ni baru rasa boleh bernafas dengan tenang, kerja semua dah selesai tinggal nak follow up je, hewhewhew :) ok, laju-laju update. jap lagi bos habis kuliah, jangan berangan la kau nak update blog segala.
dua hari lepas, selesai checkup untuk yang kesekian kali. entah dah kali keberapa pon aku tak tau, tak pernah kira pon sebenarnya. asal doktor set appointment je pegi, tak pegi kang dia cari aku sampai lubang cacing ;p
alhamdulillah, result MGTT aku hari tu sangat memberangsangkan. tak ada masalah diabetes. normal macam orang lain yang tak ada penyakit kencing manis. untuk checkup kali ni pon berat badan naik sejajar dengan kehendak doktor u__u iaitu sebanyak 1.4kg sahaja dalam masa sebulan. phewww..tak sia-…