Posts

Showing posts from July, 2012

Family Day - Port D

Image
cerita kepam hampir dua minggu kot, kejadian seminggu sebelum puasa dimana suami mengajak untuk join family day ofis beliau kat port dickson. memandangkan aku dah lama kenal hampir semua officemate suami sejak sebelum kawen lagi so aku setuju untuk ikut. sejak pregnant ni suami ajak pegi mana-mana semua jadi malas, aku lagi sanggup balik rumah emak kalau suami terpaksa outstation berhari-hari -.- untuk tak mengecewakan beliau kali ni aku gagahkan diri menjoinkan diri ;p



disebabkan gambar terlalu banyak berkepuk-kepuk jadi untuk update terpaksa edit dengan memilih gambar yang banyak dengan muka aku je, bhahahaa :D aku dengan suami bertolak dari kajang, yang lain semua dari kolumpo dan decide untuk tunggu kat r&r mambau, err aku hentam je nama r&r tu sebab dah tak ingat.hehee u__u


tempat penginapan kitorang ni kat cocoabay apartment, rate untuk dua hari satu malam rm145. berbaloi untuk mereka-mereka yang mempunyai keluarga yang ramai, bagi yang berdua macam aku ni?? lagi sanggu…

Dinner - Malam Kampung Warisan

Image
dah dekat seminggu blog terkepam gara-gara tuan blog tak ada masa nak update. baru hari ni tunjuk muka kat bos dan bertungkus lumus siapkan segala kerja terbengkalai yang dah lepas deadline pon sebenarnya -.-'. satu hari je kot masuk ofis sebab esok nak cuti balik, bhahahaa ~ heaven! segala call masuk tidak akan dilayan sama sekali, harap maklum!
minggu lepas sempat jugak men'sosial'kan diri untuk dinner fakulti. tahun ni jabatan yang jadi tuan rumah. mulanya memang rasa malas nak meramaikan majlis. memandangkan jabatan yang anjurkan tu jabatan bos aku maka beliau dengan seikhlas hati belanja dua orang staf dibawah beliau yakni aku dan kak ila. ehh, orang dah bayarkan wajib la pergi, phewww~



tema tahun ni ala-ala kemelayuan gitu, 'Malam Kampung Warisan'. macam tahun lepas tema arab, puas dah bergelek sakan. kalau tengok balik video dinner fakulti tahun lepas jadi malu tiba-tiba. tak sangka aku boleh bergelek depan orang macam tu! malu-malu -.- tobat tak nak buat d…