Posts

Showing posts from March, 2012

Aku

bila duduk sorang-sorang. macam-macam aku pikir, pasal masa lampau la, future aku macam mana, anak aku nanti berapa orang, tahun ni berjaya dapat anak tak. eh? tak. sebenarnya aku tengah pikir tentang aku doploh nam tahun yang lampau. ye.
hidup sederhana yang sangat bahagia. ada emak, ada ayah (memang la kena ada, dah tu aku ni wujud macam mana pulak!) sayangnya Allah bagi pinjam ayah selama lapan tahun je kat aku. start umur lapan tahun takde ayah, bergantung sepenuhnya dengan emak. kenangan dengan arwah pon tak banyak macam orang lain. serius, masa nikah aku sedih sebab takde ayah yang menikahkan aku. tapi takpe, apa kurangnya orang lain yang masih ada ayah tapi tetap wakilkan pada jurunikah. untung lagi aku yang dinikahkan darah daging sendiri :')
dulu-dulu, family aku takde kereta. arwah ayah aku ni jenis yang tak suka berhutang. so dia cuma ada sebijik motor untuk ulang alik pegi kerja. bila nak balik kampung kat kuala kangsar atau tangkak kitorang satu family sewa teksi je.…

wordless wednesday #3

Image
fuad, aqil a.k.a maher zain & aqilah =')



p/s : ada ciri-ciri mummy & daddy mithali tak?