Posts

Showing posts from September, 2011

KL-Melaka-Johor-KL

Image
dah dua minggu budak-budak degree masuk belaja. kira belum expired lagi la entry hari ni, sebab entry ni ada kaitan atau sama tarikh dengan budak-budak degree masuk mendaftar. percutian yang tak berapa nak dirancang sangat. mula-mula emak sorang je yang bercadang nak menghantar anak kesayangan beliau ke uitm melaka kampus bandar. last minit, habis semua anak beranak beserta cucu nak turut serta bagi sokongan padu pada adik merangkap anak merangkap makcik jugak supaya menjadi pelajar yang cemerlang, gemilang dan terbilang pada nusa bangsa *patriotik!*
memandangkan gambar terlalu banyak berkepuk-kepuk, sila la tatap sampai terjojol bijik mata, malas nak menaip sebab mata dah juling menatap gamba berdozen.


semua eksaited kemain walaupon sesat mencari tempat penginapan amy -.-'

afrina batrisyia

apsal sekarang space kete lembu makin mengecik?? doplohdua tahun yang lampau space kete lembu ni agak besar la jugak.


kemana tumpahnye kecantikan emak kalau tidak ke anak-anak..bhahahaa, rasa …