Posts

Showing posts from February, 2011

dia mangsa keadaan

Image
cerita adik beradik yang tak dapat dilupekan, nak share sket dalam diari elektornik ni supaya tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas tak berhabuk dek sawang :D
CERITA 1: On The Way Balik Rumah (dalam kete) ~ sumber dari amy
kejadian berlaku waktu tengah hari, budak-budak baru balik sekolah ~
mak : budak-budak dah balik sekolah, cube mie(amy) tengok kalau ade bang cik (apit) ngan adik jalan kaki kat tepi-tepi tu..


amy : takde pon


mak : haa tu macam bang cik je yang jalan ramai-ramai tu..


amy : tu anak india la mak :D


mak : laa mak ingatkan bang cik tadi (gelak)




ni la apit, kulit die memang paling gelap dalam adik beradik sebijik muke arwah ayah. heehee ~

CERITA 2 : Bangun Lewat ~ sumber dari amy jugak
kekecohan berlaku di rumah pada waktu pagi. sib baik time nih saya dah masuk kolej :)
mak : bang cik, bang cik bangun cepat dah nak dekat pukul 7, mak terlambat bangun. cepat siap kang lambat g sekolah. g mandi dulu kang mak kejut adik pulak. (cenggini la emak time pagi kalau kejut anak-anak peg…